Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου, της Α', της Β' και της Γ' Δημοτικού έλαμψαν με την παρουσία τους, το ταλέντο τους και τις υπέροχες στολές τους στην χριστουγεννιάτικη παράσταση.

Στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης γονείς και εκπαιδευτικοί θαύμασαν τα παιδιά μας για την υπέροχη προσπάθειά τους. Η «χριστουγεννιάτικη μάχη του ζαχαροπλαστείου» μας χάρισε γέλιο, συγκίνηση, μας ταξίδεψε σε μαγικά μέρη της γης και του ουρανού κα εν τέλει μας πέρασε το μήνυμα  πως… είμαστε όλοι μια αγκαλιά, ένα μείγμα από υλικά, ζυμάρι εγώ, ζυμάρι εσύ… ας γιορτάσουμε μαζί!!

Όλα τα παιδιά βίωσαν την όλη διαδικασία με μεγάλη χαρά. Πρόβες, χορευτικά, τραγούδια, ατάκες, γέλια και πάλι γέλια. Όλοι οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή νιώθουν μεγάλη περηφάνεια για τους μικρούς ηθοποιούς και τους εύχονται χαρούμενες γιορτές, με άφθονο παιχνίδι.

Και όπως το τραγουδήσαμε και στο φινάλε της παράστασής μας… Να χαρείτε τις γιορτές, ν’ αφεθείτε στις χαρές, πείτε δυνατά… Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!!!!!