Τα  Εκπαιδευτήρια Γιαννόπουλου στέκονται αρωγοί στον υπέροχο αγώνα της ανατροφής των παιδιών μας, ιδιαίτερα στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες.

Κάθε γονιός με παιδιά κάθε ηλικίας βρίσκεται αυτή την εποχή μπροστά σε αδιέξοδα, διλήμματα και απορίες με αρκετές δόσεις στρες. Τι πρέπει να λέμε στα παιδιά για την πανδημία; Πώς θα τα ενθαρρύνουμε να συγκεντρωθούν στα μαθήματά τους χωρίς να έχουν μια κανονική ζωή; Πώς θα τα στηρίξουμε για να αντέξουν που δεν παίζουν, δεν συναντούν τους φίλους τους και είναι κλεισμένα μέσα στο σπίτι; Πώς θα διαχειριστούμε το δικό μας άγχος για να μην το μεταφέρουμε στα παιδιά;

Σε αυτά τα ερωτήματα που βασανίζουν κάθε γονιό αυτή την εποχή θα απαντήσει η ψυχολόγος Δρ. Σμαρούλα Παντελή, γνωστή και από τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση, σε διαδικτυακή ημερίδα που πραγματοποιεί το Σχολείο μας την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 19.00, με θέμα «Ενδυναμώνοντας τα παιδιά μας σε καιρό κρίσης».

Φιλοδοξώντας να βρούμε λύσεις, επομένως, θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας, ώστε να μοιραστούμε όλα όσα μας ανησυχούν και μας προβληματίζουν.